Szarvasbélszín faszénen sütve, padlizsánkrémes pirítóssal

Bár elsőre furcsa próbálkozásnak tűnhet egy fegyveres portálon főzőcskézni, a vadászathoz mégis szorosan kapcsolódnak a vadételek. Némi töprengés után úgy döntöttünk, hogy a gasztronómia iránt érdeklődőknek és vadászfeleségeknek kedvezve új sorozatot indítunk, mely Bodrogi Gyula szakácskönyvének címét kapta, hiszen valóban örökérvényű igazság, hogy “A vadász néha főz is”.

Vendégváró falatkáknak, előételnek tudnám leginkább ajánlani a faszénen sült szarvasbélszínnel asztalra kerülő padlizsánkrémes pirítóst, de persze vacsorára egy pár pohár bor mellé is isteni lehet. A padlizsánkrém füstös íze ellenére mégis frissességet kölcsönöz az ételnek, az omlós szarvasbélszín és a ropogós kenyér pedig kellemes textúrát ad neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

thirty seven − thirty six =